Om os

 

Super – Clean aps er et mellemstort rengøringsfirma, der har eksi-

steret  siden 1988. Firmaet er 100 % dansk.

Vi er seriøse og vor målsætning er ganske simpelt at levere en god stabil rengøring til erhvervslivet til en konkurrencedygtig pris.

Vi er indstillet på at betjene vore kunder på deres vilkår, d.v.s. at vores arbejde udføres med respekt for produktionsgangen.

Selskabet er velfunderet og vi gør meget ud af at følge med i udviklingen i vor branche. Både hvad angår rengøringsprodukter, arbejdsmetoder og uddannelse af vort personale.

 

Personale.:

Det vigtigste led i hele samarbejde, er de medarbejdere der hver dag ankommer hos Dem og udfører rengøringen.

Vore assistenter er modne folk, som alle bliver grundigt uddannet hos os selv før de kommer ud på pladsen. Vi lægger vægt på stabilitet og at assistenten selv kan se hvad der skal til.

Firmaets ledelse sørger for en omhyggelig kvalitetskontrol, der evt. kan gennemføres i samarbejde med Dem.

 

Sikkerhed.:

En væsentlig ting i vort samarbejde er sikkerheden. Alle vore folk har ren straffeattest og vil i øvrigt bære en arbejdsuniform med firmanavn og logo påtrykt. Vort personale har tavshedspligt for så vidt angår kundens forhold. Nøgler og alarmkoder opbevares og håndteres med den allerstørste omhu.

 

Brancheforening.:

Vi er medlem af RSBA (rengøringsselskabernes branche- og arbejdsgiverforening), hvilket er Deres sikkerhed for ordnede forhold i virksomheden. Ydermere er vi tilknyttet Anke- og Garantinævnet og derfor forpligtet til af følge deres afgørelser.

 

 

                                              Tilbage til forsiden